Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

kabel, razdelilec, 4Pin PWM na 3x 4Pin PWM ventilator, črn (88885652)

kabel, razdelilec, 4Pin PWM na 3x 4Pin PWM ventilator, črn (88885652)

Številka: 44789084
Ta kabel omogoča preprosto povezavo treh PWM ventilatorjev na en sam PWM priključek na osnovni plošči, kar je idealno za napredne računalniške sisteme, ki zahtevajo učinkovito hlajenje. Celoten opis
4,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
za naročila od 12,90 €

Na zalogi v skladišču Zadnji kos

Jutri predviden osebni prevzem
 
19.7.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 44789084

Predstavitev

Zanesljiv razdelilec

Namenjen je uporabnikom, ki želijo izboljšati pretok zraka in zmanjšati temperaturo komponent, hkrati pa ohraniti urejenost in preprostost povezav v računalniškem ohišju. S tem kablom lahko dosežete optimalno hlajenje, saj omogoča hkratno delovanje več ventilatorjev brez potrebe po dodatnih priključkih na matični plošči. PWM funkcionalnost zagotavlja, da se hitrost ventilatorjev samodejno prilagaja glede na temperaturo sistema, kar pripomore k tišjemu in učinkovitejšemu delovanju računalnika.

Kabel je enostaven za uporabo in namestitev, izdelan iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo zanesljivost in dolgo življenjsko dobo. Ne glede na to, ali gradite nov računalnik ali nadgrajujete obstoječi sistem, je INTER-TECH 4Pin PWM na 3× 4Pin PWM ventilator kabel praktična rešitev za izboljšanje hlajenja in delovanja vašega sistema.

1

Tehnične podrobnosti

Proizvajalec INTER-TECH
Tip 4Pin PWM na 3× 4Pin PWM ventilator kabel
Dolžina 15 cm
Barva Črna

Garancija: 1 leto