Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo!
0
na mesec

Meliconi Gumbody Personal 4+ daljinski upravljalnik, Phillips (806075)

Meliconi Gumbody Personal 4+ daljinski upravljalnik, Phillips (806075)

Številka: 32557827
Daljinski upravljalnik Meliconi Gumbody Personal 4+ je idealna zamenjava za poškodovan ali izgubljen originalni daljinski upravljalnik. Celoten opis
21,90 €
15,29 €
-30%
Dostava Mimovrste
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem.
Zagotovite si brezplačno dostavo s
24,79 €

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

21.10.2024 predviden osebni prevzem
 
23.10.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 32557827

Predstavitev

Zanesljiv daljinski upravljalnik

Meliconi Gumbody Personal 4+ je vrhunski daljinski upravljalnik, ki prinaša praktičnost, enostavnost in učinkovitost v vaš dom. Ta inovativen daljinski upravljalnik je zasnovan kot popolna zamenjava za vaš pokvarjen ali izgubljen originalni daljinski upravljalnik.

Ena od glavnih prednosti Gumbody Personal 4+ je, da ne zahteva nobenega programiranja. Samo vstavite baterije in že je pripravljen za uporabo. To pomeni, da boste lahko takoj nadaljevali z udobnim upravljanjem svojih naprav, brez dolgotrajnih in zapletenih postopkov nastavljanja.

Z vsemi infrardečimi funkcijami originalnega daljinskega upravljalnika boste lahko popolnoma nadzorovali vaše naprave. Ne glede na to, ali gre za televizor, avdio sistem, DVD predvajalnik ali katero koli drugo napravo, Gumbody Personal 4+ zagotavlja, da boste imeli vse potrebne funkcije na dosegu roke.

Poleg svoje visoke funkcionalnosti, Gumbody Personal 4+ ponuja tudi ergonomsko oblikovanje, ki zagotavlja udobno in naravno upravljanje. Njegova kompaktna velikost omogoča, da ga enostavno držite v roki in brez napora upravljate svoje naprave.

Ne glede na to, ali iščete zamenjavo za vaš pokvarjeni daljinski upravljalnik ali pa želite imeti rezervnega, Meliconi Gumbody Personal 4+ je odlična izbira. Zagotavlja preprosto uporabo, vse potrebne funkcije in visoko kakovostno izdelavo, ki bo zadovoljila vaše potrebe po upravljanju elektronskih naprav.

1

Tehnične podrobnosti

Brez potrebe po programiranju, enostavna namestitev Da
Deluje prek infrardečega signala
Združljivost Phillips
Barva črna

Garancija: 2 leti