Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

VonHaus Kettle BBQ žar na oglje (2500934)

VonHaus Kettle BBQ žar na oglje (2500934)

Številka: 43154621
Naš kotlični žar s premerom 53,5 cm je popolna izbira za družinska srečanja in poletne večere. Omogoča vsestransko kuhanje in ohranja tradicionalni šarm žara na oglje. Celoten opis
99,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 3 artikli

2.9.2024 predviden osebni prevzem
 
3.9.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 43154621

Predstavitev

Vonhaus Kettle BBQ

Vonhaus Kettle BBQ žar združuje klasično obliko s funkcionalnostjo, kar ga naredi idealnega za različne priložnosti na prostem. S premerom 53,5 cm ponuja obilico prostora za peko različnih jedi na žaru, od klobas do burgerjev. Zahvaljujoč porcelanastemu premazu z visokotemperaturnim prašnim premazom je zagotovljeno enakomerno zadrževanje toplote, kar omogoča popolno peko.

Posebna grelna polica iz nerjavečega jekla ohranja pripravljene jedi tople, medtem ko se gostje zbirajo. S kromirano prevleko, ki se ne oprijemlje, pa je postrežba hrane preprosta in brez nepotrebnega čiščenja.

Žar ponuja tudi popoln nadzor nad peko na žaru, zahvaljujoč pokrovu in nastavljivim prezračevalnim odprtinam. Merilnik temperature na pokrovu omogoča natančno spremljanje temperature, medtem ko odstranljiv zbiralnik pepela olajša čiščenje po uporabi.

Ne glede na to, ali se odločite za žar na oglje ali drva, je naš kotlični žar pripravljen na vse. Z odlagalno polico za dodatno gorivo ste vedno pripravljeni na prijetno peko na žaru brezskrbno uživanje v poletnih večerih.

Kettle BBQ

Tehnične podrobnosti/Lastnosti

Dimenzije (V x Š x G): 93,5 cm x 71 cm x 59 cm
Material: Jeklo
Teža: 11.5 kg
Barva: Črna
Potrebna je montaža: Da
Vrsta goriva: Oglje ali les
Premer žara: 53.5 cm
Dimenzije police (Š x D): 49 × 44 cm
Dimenzije posode za pepel (V x D): 13 × 19 cm

Garancija: 2 leti