Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Lauben 60SB aparat za vakumiranje

Lauben 60SB aparat za vakumiranje

Številka: 3018572
KODE ZA POPUST – 10 % popusta na izbrane artikle s promo kodo PPK10SI. Velja od 15.7. do 28. 7. 2024 oz. do odprodaje zalog.!.
Lauben 60SB aparat za vakumiranje z vgrajenim podajalnikom in rezalnikom folije, 3-m zvitkom folije in samodejnim vakumiranjem in tesnjenjem.
Celoten opis
79,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
71,99 € s kodo
PPK1OSI

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 3018572

Predstavitev

Kakovosten in praktičen kuhinjski pripomoček

Lauben 60SB aparat za vakumiranje

  • Ste vedeli, da večina zavržene hrane prihaja iz posameznih gospodinjstev? To, da živil v hladilniku ne porabimo pravočasno in jih po nepotrebnem zavržemo, je situacija, ki jo vsi predobro poznamo. Enostavna, a učinkovita rešitev za to je vakuumsko tesnjenje. Z Lauben 60SB bo vaša hrana shranjena do petkrat dlje. Vakuumiranje bistveno upočasni proces oksidacije, ki pokvari živila, z odvzemom kisika z vakuumsko črpalko. Z vakuumskim aparatom 60SB lahko živilom podaljšate življenjsko dobo in se izognete negativnim učinkom vlage v hladilniku, ki vodi do spremembe barve, okusa in predvsem celotne kakovosti vaših živil. 
  • Zapiranje v posebno folijo, ki je priložena, pomeni, da bo vaša hrana zdržala veliko dlje v hladilniku ali zamrzovalniku. Poleg tega boste prihranili čas in se izognili neprijetnim in nepotrebnim izgubam. Celoten postopek je preprost, vakuumsko varilno napravo upravljate s samo 4 gumbi. Vakuumski aparat je popoln tudi, če želite obvladati sous vide kuhanje ali pripraviti zrezke ali burgerje za nepričakovane goste.

Tehnične podrobnosti

Barva črna, srebrna
Sesalna sila -60 kPa
Čas vakumiranja 10–20 s
Zmogljivost 5 l/min
Dolžina kabla 1,2 m

Garancija: 2 leti