Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Bachmann razdelilec, 8x220V, ALU, UPS, C14, 2m (333.410)

Bachmann razdelilec, 8x220V, ALU, UPS, C14, 2m (333.410)

Številka: 34601798
Visokokakovostni razdelilec za montažo komunikacijsko omaro s priklopom za UPS je idealna rešitev za organizacijo in varno napajanje vaših elektronskih naprav. Celoten opis
95,89 €
87,90 €
-8%
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
95,88 €

Na zalogi v skladišču Zadnji kos

Jutri predviden osebni prevzem
 
25.7.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 34601798

Predstavitev

Zanesljiv razdelilec

Ta razdelilec je opremljen s 8 vtičnicami s Schuko tipom, ki so nameščene pod kotom 35° in imajo ponikljene kontakte za zanesljiv stik. Vtičnice so barvno označene z rdečo barvo, kar omogoča preprosto identifikacijo napajanih naprav.

Z 3-žilnim 1,50mm2 kablom in dvojno ozemljitvijo zagotavlja stabilen in zanesljiv električni tok za vaše naprave. Za dodatno zaščito priklopljenih naprav je razdelilec opremljen z 10A tokovno zaščito, ki preprečuje preobremenitev in previsok tok. Tako boste lahko brez skrbi uporabljali več elektronskih naprav istočasno.

Ohišje razdelilca je izdelano iz visoko-kakovostnega anodiziranega aluminija, kar zagotavlja trajnost in odpornost na obrabo. Razdelilec se enostavno pritrdi v 19" komunikacijsko omaro s priloženimi nastavljivimi nosilci, ki omogočajo montažo na 4 različne načine, kar vam daje večjo prilagodljivost pri namestitvi.

1

1

kompaktna zasnova

Razdelilec je zasnovan z višino 1U, kar pomeni, da zavzame minimalen prostor v vaši komunikacijski omarici. Ta praktičen razdelilec bo zagotovil urejeno in zanesljivo napajanje vaših elektronskih naprav ter obenem omogočil priklop na UPS (brezprekinitveno napajanje), kar vam bo omogočilo nemoteno delovanje tudi v primeru izpada električne energije.

S svojo sivo barvo z rdečimi vtičnicami bo razdelilec dodal profesionalen in eleganten videz vaši komunikacijski omarici. Ne glede na to, ali ga uporabljate znotraj ali med rack omarami, bo ta razdelilec zagotovil zanesljivo in varno napajanje vaših elektronskih naprav.


Tehnične podrobnosti

Vrsta razdelilca Razdelilec za montažo v 48.2 cm (19") komunikacijsko omaro z priklopom za UPS
Priključek na kablu EURO/M
Dolžina kabla 2m
Žična konstrukcija kabla 3-žilni
Prečni prerez kabla 1,50mm2
Ozemljitev Dvojna ozemljitev
Število vtičnic 8
Vtičnice 230V Schuko tip
Naklon vtičnic Pod kotom 35°
Kontakti vtičnic Ponikljani
Tokovna zaščita Do 2300W/10A
Nosilci za montažo Priloženi, nastavljivi na 4 načine
Višina 1U
Ohišje Visoko-kakovostni anodiziran aluminij
Barva Siva z rdečimi vtičnicami

Garancija: 1 leto