Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Logitech Keys-To-Go 2 tipkovnica, SLO g, grafitna (920-012984)

Logitech Keys-To-Go 2 tipkovnica, SLO g, grafitna (920-012984)

Številka: 45688284
Novo
Kompaktna in prenosna Bluetooth tipkovnica z nizkimi tipkami je popolna izbira za vse, ki potrebujejo zanesljivo in priročno rešitev za tipkanje na poti. Celoten opis
94,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

1.8.2024 predviden osebni prevzem
 
5.8.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 45688284

Predstavitev

Keys-To-Go 2 tipkovnica

Ta elegantna tipkovnica je zasnovana z mislijo na uporabnike tabličnih računalnikov in drugih prenosnih naprav. Ponaša se z vgrajenim pokrovom, ki ščiti tipke pred praskami in poškodbami med prenašanjem, kar zagotavlja dolgoročno brezhibno delovanje.

Tipkovnica omogoča povezavo z različnimi Bluetooth napravami, kar pomeni, da jo lahko enostavno uporabljate s sistemi Android, ChromeOS, Windows, iPadOS, iOS in macOS. Za delovanje uporablja dve gumbni bateriji, ki omogočata do tri leta delovanja, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti za pogosto menjavo baterij. Zahvaljujoč Easy-Switch gumbom lahko preklapljate med tremi povezanimi napravami z enim dotikom, kar je idealno za tiste, ki hkrati uporabljajo več naprav.

1

1

Prenosna in lahka tipkovnica

Izjemno prenosna in lahka tipkovnica je namenjena za uporabo s tabličnimi računalniki, vendar se odlično obnese tudi z drugimi prenosnimi napravami. S svojo tanko zasnovo in nizkimi tipkami omogoča hitro in udobno tipkanje, kjerkoli se nahajate. Ko tipkovnico ne uporabljate, enostavno zaprete vgrajen pokrov, ki tipke učinkovito ščiti pred praskami in drugimi poškodbami. Ko je čas za uporabo, pokrov enostavno zavihate na spodnjo stran tipkovnice in že lahko začnete tipkati.

Tipke nizkega profila s škarjastim mehanizmom so zasnovane tako, da zagotavljajo prijeten občutek med tipkanjem. Tipke so postavljene z ravno pravim razmakom, kar omogoča hitro in natančno tipkanje brez napak. Zgornja vrstica tipkovnice vsebuje priročne bližnjice za upravljanje medijskih vsebin, osvetlitve zaslona in druge uporabne funkcije, kar še dodatno povečuje njeno vsestranskost in uporabnost.


Vsebina pakiranja

  • Tipkovnica
  • 2× gumbna baterija

Tehnične podrobnosti

Omogoča Bluetooth Low Energy povezavo z različnimi napravami Da
Vgrajen pokrov za lažje prenašanje in zaščito tipk Da
Masa 222 g
Lokalizacija tipk US inter. – SLO gravura
Vrsta tipkovnice Kompaktna
Višina profila tipk Nizka
Mehanska Ne
Priklop Bluetooth
Brezžična povezava Da
Barva Grafitna
Polnilne baterije Ne
Osvetljenost znakov Ne
Multimedijske tipke Da
Naslon za zapestja Ne
USB vhod na tipkovnici Ne
Pot tipke 1 mm
Dimenzije izdelka 250 × 105 × 8,97 mm
Teža 222 g

Garancija: 2 leti