Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Logitech Combo Touch ovitek s tipkovnico za iPad Pro 13, M4, slo g., grafiten (920-012833)

Logitech Combo Touch ovitek s tipkovnico za iPad Pro 13, M4, slo g., grafiten (920-012833)

Številka: 45672366
Ovitek s tipkovnico za tablični računalnik iPad Air (M2) s 33 cm (13") zaslonom je vrhunska rešitev za vse, ki iščejo združitev elegance, funkcionalnosti in udobja. Celoten opis
330,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

5.9.2024 predviden osebni prevzem
 
9.9.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 45672366

Predstavitev

Tanek in lahek ovitek

Ta tanek in lahek ovitek ne le ščiti vaš iPad, temveč tudi izboljšuje vašo produktivnost z vgrajeno veliko ploščo na dotik, ki podpira večtočkovni vnos (multi-touch). To omogoča gladko in intuitivno navigacijo ter upravljanje, kar je še posebej priročno za profesionalno in kreativno delo.

Tipkovnica z nizkimi osvetljenimi tipkami je zasnovana za enostavno in udobno tipkanje, tudi v slabo osvetljenih okoljih. Škarjast mehanizem tipk zagotavlja odličen odziv in dovolj prostora za udobno tipkanje, kar zmanjšuje napake in izboljšuje hitrost tipkanja. Ko tipkovnice ne potrebujete, jo lahko preprosto odstranite, kar omogoča svobodno risanje, gledanje filmov ali branje.

1

1

Popolnoma prilagojena izkušnja

Ena izmed ključnih prednosti tega ovitka je njegova povezljivost preko Smart Connector priključka na iPadu. Ta tehnologija omogoča brezhibno in takojšnjo povezavo brez potrebe po Bluetooth parjenju ali dodatnem polnjenju tipkovnice. Poleg tega ovitek vključuje vgrajeno stojalo, ki *omogoča različne načine uporabe.** Lahko preklapljate med tipkanjem, risanjem, gledanjem videoposnetkov, branjem ali video klicem, kar zagotavlja neskončne možnosti prilagajanja glede na vaše trenutne potrebe.

Uporaba ovitka s tipkovnico vam omogoča popolnoma prilagojeno izkušnjo. Z različnimi načini uporabe lahko preprosto prilagodite svojo delovno ali prosti čas glede na svoje potrebe. Ne glede na to, ali tipkate pomembno poročilo, rišete nove ideje, gledate najljubši film ali se pogovarjate s prijatelji preko video klica, ta ovitek zagotavlja, da boste imeli optimalno izkušnjo.


Vsebina pakiranja

  • Ovitek s tipkovnico

Tehnične podrobnosti

Tip izdelka Ovitek s tipkovnico
Združljivost iPad Pro 33 cm (13") (M4)
Lokalizacija tipk US inter. – SLO gravura
Barva Grafitna
Dimenzije 28,6 × 22,75 × 1,35 cm
Teža 660 g

Garancija: 2 leti