Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Target Reflex nahrbtnik, Formula (26344)

Target Reflex nahrbtnik, Formula (26344)

Številka: 45037402
Novo
Target Reflex nahrbtnik z dirkalnim potiskom Formule. Ponaša se z ergonomskim hrbtiščem, materialom, ki diha, podloženimi naramnicami, ledveno podporo in ročkami za razbremenitev teže. Je v skladu s standardom DIN 58124, odobren s strani strokovnjakov in je dobitnik nagrade Reddot design leta 2016. Celoten opis
99,98 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Trenutno ni na zalogi

Številka: 45037402

Predstavitev

Target Reflex nahrbtnik, Formula

Reflex nahrbtnik ima zračno in podloženo anatomsko hrbtišče, ki nudi možnost razbremenitve in pravilne porazdelitve teže, kompozitno 3D mrežo, ki omogoča večji pretok zraka, kar zmanjšuje znojenje ter penasto dno z visoko gostoto EVA. Ergonomsko oblikovane naramnice zagotavljajo večje udobje pri nošenju, ergonomska ledvena podpora pa omogoča, da se teža nahrbtnika pravilno porazdeli po telesu otroka.


Nahrbtnik ima tudi prsne in pasne trakove, držalo za ključe, žepek za manjše predmete, stranski žep za plastenko ter stabilno in dvignjeno dno, ki ima vgrajene 4 vogalnike, ki preprečujejo direkten stik s tlemi in izpostavljenost vodi ali umazaniji. Fluorescentni material prekriva več kot 20% površine nahrbtnika in dosega optično opozorilen učinek v prometu.

 Target Reflex nahrbtnik, Formula

Lastnosti

Proizveden v Evropi
Standard DIN 58124
Obseg dobave nahrbtnik, vodoodporno pokrivalo, plastična A4 mapa
Barva Formula

Garancija: 3 leta