Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo!
0
na mesec

Dyson WashG1 sesalnik, pokončni (486236)

Dyson WashG1 sesalnik, pokončni (486236)

Številka: 47573264
Novo
Dyson WashG1 pokončni sesalnik za mokro čiščenje trdih tal in ploščic. S časom delovanja do 35 minut (20 minut z motorizirano krtačo pri srednji hitrosti) in LCD zaslonom za spremljanje časa delovanja in prejemanje uporabnih opozoril za uporabnike. S polnim 1-litrskim rezervoarjem za čisto vodo WashG1 pokriva do 290 m². Celoten opis
729 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 47573264

Predstavitev

Dyson WashG1 sesalnik, pokončni

  • Zmogljivo čiščenje tal: učinkovito odstrani mokre in suhe smeti v enem prehodu. Dva motorizirana nasprotno vrteča se valja z lahkoto odstranjujeta politje, umazanijo, lase in trdovratne madeže.
  • Samočistilni cikel: vključuje poseben način pospeševanja in valje iz filamenta iz mikrovlaken z visoko vpojnostjo za odpravo trdovratnih kuhinjskih in kopalniških madežev. Samočistilni cikel zagotavlja higiensko delovanje in pripravi sistem za naslednjo sejo čiščenja.
  • Ločeno higiensko odlaganje: Zagotavlja higiensko odlaganje mokrih in suhih odpadkov. Izrabljena voda se zbira v rezervoarju za umazano vodo, umazanija pa se odstranjuje v zabojniku za odpadke in tako zmanjša stik z odpadki.
  • Čiščenje valjev in ločevanje umazanije: Dysonov ekstrakcijski sistem uporablja svežo vodo v celotnem procesu čiščenja. Sekundarne krtačne palice z najlonskimi ščetinami odstranijo velike ostanke in dlake iz mikrovlaken, medtem ko ekstrakcijske plošče iztisnejo uporabljeno vodo.
  • Veliko območje pokritosti: s polnim 1-litrskim rezervoarjem za čisto vodo WashG1 pokriva do 290 m² in optimizira učinkovitost za večje prostore.
  • Zaslon LCD: spremljajte čas delovanja in prejemajte uporabna uporabniška opozorila neposredno na zaslonu LCD za izboljšano uporabnost.
 Dyson WashG1 sesalnik, pokončni

Tehnične podrobnosti

Vir energije baterija
Čiščenje površin trda tla, ploščice
Delovni čas do 35 min (20 min z motorno krtačo pri srednji hitrosti)
Kapaciteta rezervoarja za vodo 1 l
Vrsta zaslona LCD
Vrsta čiščenja mokra
Dimenzije (Š x D x V) 225 × 300 × 1140 mm
Barva črna, modra

Garancija: 2 leti