Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo!
0
na mesec

Cozze G-800 Plancha plinski žar (90516)

Cozze G-800 Plancha plinski žar (90516)

Številka: 45681796
+ Darilni boni
Plancha 800 iz Cozzeja z 3 gorilniki z gladko ploščo. Žar je kompakten in lahek, kar omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje. Celoten opis
569,59 €
Dostava Mimovrste
Brezplačna dostava

Pri dobavitelju

4.10.2024 predviden osebni prevzem
 
8.10.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 45681796

Predstavitev

plinski žar Plancha 600 (90514)

Cozze G-800 Plancha plinski žar (90516)

Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem in je ime dobila po italijanskem izrazu „školjka“. V dizajnu Cozze pekačev za pečico lahko opazimo nekaj podrobnosti, ki spominjajo na školjko. Plancha 800 iz Cozzeja z 3 gorilniki z gladko ploščo. Plancha vam ponuja drugačne možnosti kuhanja od tistih, ki jih dobite z običajnim električnim žarom in je zato odlična alternativa klasični izkušnji pečenja na žaru ali kot dodatek vaši zunanji kuhinji. Žar je kompakten in lahek, kar omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje.

Žar plošča je izdelana iz litega železa za optimalno ohranjanje toplote, zato je primerna za pečenje kozic, hamburgerjev, slanine, jajc, rib in drugih občutljivih jedi. Eksperimentirate lahko z različnimi sestavinami in ustvarite različne okusne jedi, ki bodo navdušile vaše goste in zadovoljile vaše brbončice. Za enakomerno porazdelitev toplote in visoko temperaturo po celotni površini žara skrbijo 3 gorilniki v obliki črke U pod žar ploščo. Masivna žar plošča in visoka temperatura omogočajo hrustljavo skorjico vašim jedem in kuhanje v lastnem soku za še boljši okus. Poleg tega je žar plošča enostavna za čiščenje, saj ostanke hrane in maščobe po uporabi enostavno obrišete. Z vgrajenim termometrom na vrhu pokrova in LED lučkami v kontrolnih gumbih, ki svetijo belo, ko se žar segreva in rdeče, ko je vroč in pripravljen za uporabo. Plancho odlikuje tudi enostaven in hiter prižig, saj je opremljena z elektronskim vžigom.


Tehnične podrobnosti

Dimenzije 86 × 64,5 × 38 cm (D x Š x V)
Moč 7,5 kW
Kuhalna površina 80 × 50 cm
Material, plošča prašno lakiran s toplotno obstojnim praškastim premazom
Material, žar plošče lito železo
Material, drugi deli nerjaveče jeklo

Garancija: 2 leti