Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo!
0
na mesec

Dyson Airwrap Complete oblikovalnik in sušilnik las, Strawberry Bronze (581840)

Dyson Airwrap Complete oblikovalnik in sušilnik las, Strawberry Bronze (581840)

Številka: 47343084
Novo
Dyson Airwrap Complete Long Volumise oblikovalnik in sušilnik daljših las. Z močnim pretokom zraka in nadzorovano toploto lahko istočasno oblikuje in suši lase, brez ekstremne vročine. Napravo poganja digitalni motor Dyson V9, ki ustvari učinek Coanda. Priložena tudi škatla za shranjevanje oblikovalnika in nastavkov. Celoten opis
569 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
 
8.10.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 47343084

Predstavitev

Dyson Airwrap Complete Long Volumise oblikovalnik in sušilnik las, Strawberry Bronze

Dyson Airwrap Complete oblikovalnik in sušilnik daljših las. Pričarajte si čudovite kodre, nežne valove ali pa si posušite lase ter jih zgladite. Dyson Airwrap Complete vse to doseže brez ekstremne toplote, ki bi poškodovala vaše lase. Oblikovalnik več kot 40-krat na sekundo meri temperaturo in jo ohranja pod 150 °C, kar prepreči poškodovanje las.


Vključuje 30-milimetrsko in 40-milimetrsko Airwrap™ cev, ki sta 50 % daljši od Dyson standardnih cevi, tako da lahko okoli njiju ovijete več las in olajšate oblikovanje dolgih las.
Da si zagotovite željen izgled pričeske, lahko izbirate med tremi hitrostmi in tremi temperaturami. Nato pa vse fiksirate in utrdite s hladnim zrakom.


Dyson Airwrap Complete poganja digitalni motor Dyson V9, ki se zavrti do 110.000-krat in ustvari tlak 3,2 kPa. Dovolj močan, da generira zračni pritisk, ki ustvari učinek Coanda.
Priložena tudi škatla za shranjevanje oblikovalnika in nastavkov. Podložena je z mehkim materialom in s snemljivo prevleko.



Čudoviti kodri, polni volumna
Dyson Airwrap Complete se ponaša z inovativnim aerodinamičnim učinkom Coanda, ki zasuka zrak. Posledično, se lasje samodejno ovijejo okoli cevi. Tako nastanejo čvrsti in bujni kodri, brez potrebe po sponkah ali zaščitnih rokavicah. Izboljšan pretok zraka z učinkom Coanda privlači in vleče lase v obe smeri, zato nastanejo kodri v smeri urinega kazalca in v nasprotni smeri. To daje kodrom naravni videz.


Ravni in zglajeni lasje
Izboljšan pretok zraka z učinkom Coanda povleče lase na površino krtače. Manjša oblika krtače pa pomaga natančno oblikovati lase.


Gladki lasje brez naelektrenosti
Z enim večnamenskim nastavkom posuši in zgladi neobvladljive lase. Dva zračna curka hkrati delujeta na lase. Za gladko, popolno pričesko z 58 % manj kodrov in neobvladljivih las.


Suhi lasje, pripravljeni na oblikovanje
Močan in natančen curek zraka lase predhodno posuši in pripravi na oblikovanje.


Tehnične podrobnosti

Moč 1300 W
Dodatki Coanda sušilnik za glajenje, 30-mm dolga cev za oblikovanje las, 40-mm dolga cev za oblikovanje las, čvrsta krtača za glajenje (za bolj gladko in ravno oblikovanje las, ki so nagnjeni k skodranju), velika okrogla krtača za volumen, difuzor (pomaga poudariti in definirati naravne kodre in valove), modra škatla za shranjevanje
Barva Strawberry Bronze

Garancija: 2 leti