Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Hama stojalo za telefon ali tablico (00004619)

Hama stojalo za telefon ali tablico (00004619)

Številka: 37221990
Stojalo za pametne telefone in tablične računalnike je vsestranski nosilec, ki omogoča stabilno in natančno fotografiranje ter snemanje brez tresenja. S kompaktno obliko, hitrimi sponkami in prilagodljivostjo za različne naprave je idealno za selfie posnetke, video dnevnike, potovanja in ustvarjanje brezhibnih fotografij in videoposnetkov. Celoten opis
34,49 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
od 21,60 €

Trenutno ni na zalogi

Številka: 37221990

Predstavitev

HAMA stojalo za telefon ali tablico (00004619)

Stojalo za pametne telefone in tablične računalnike je večnamenski nosilec, ki omogoča stabilno fotografiranje brez tresenja s pametnim telefonom ali tablico. S trosmerno glavo lahko popolnoma poravnate svoje posnetke v vodoravnem in navpičnem položaju, medtem ko plošča za hitro sprostitev omogoča enostavno menjavo kamere. Vgrajena nivelirna vodna tehtnica zagotavlja, da so vaši posnetki vedno pravilno poravnani. Stojalo ima brezstopenjsko nastavitev višine sredinskega stebra, prečne nosilce in gumijaste noge za izjemno stabilnost. Funkcionalne hitre sponke omogočajo hitro in enostavno zaklepanje dolžine noge v poljubnem položaju.

To stojalo je zelo prilagodljivo in primerno za široko paleto pametnih telefonov in tablic, saj lahko prilagodite širino nosilca od 5,5 do 8,2 cm za pametne telefone in od 11,2 do 18,5 cm za tablice v ležečem formatu. S kompaktno obliko je odlično za selfie fotografije, video dnevnike, bloganje ter je idealno za potovanja in na poti. Z njim se lahko poslovite od tresočih in ukrivljenih selfijev, saj držalo vzmetne sponke in gumijasta prevleka na kontaktni površini zagotavljata trden oprijem, hkrati pa ohranjata vašo napravo zaščiteno pred praskami.

stojalo

Tehnične podrobnosti

Vrsta stojala za telefon ali tablico
Nastavitev višine brezstopenjska
Širina od 5,5 do 8,2 cm za pametne telefone in od 11,2 do 18,5 cm za tablice

Garancija: 2 leti