Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo!
0
na mesec

Ugreen mrežni adapter, USB-C, 2.5Gb/s (70446)

Ugreen mrežni adapter, USB-C, 2.5Gb/s (70446)

Številka: 33262907
Ugreen USB-C mrežni adapter s hitrostjo 2.5 Gbps je praktičen in zmogljiv adapter, ki omogoča hitro in stabilno povezavo z žičnim omrežjem prek vmesnika USB-C. Celoten opis
37,29 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 3 artikli

Jutri predviden osebni prevzem
 
8.10.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 33262907

Predstavitev

Zanesljiv adapter

Adapter podpira hitrost prenosa do 2.5 Gb/s, kar vam omogoča hitro in učinkovito prenašanje velikih datotek, pretakanje visokokakovostnih videoposnetkov, igranje spletnih iger brez zastojev in druge zahtevne naloge na omrežju. Z visoko hitrostjo povezave boste lahko izkoristili vse prednosti žičnega omrežja, ne glede na to, ali ste doma, v pisarni ali na poti.

Ugreen USB-C mrežni adapter je preprost za uporabo. Samo priključite ga v vrata USB-C naprave in se samodejno namesti, brez potrebe po dodatnih gonilnikih ali programski opremi. To omogoča hiter in enostaven dostop do žičnega omrežja, ko ga potrebujete.

Adapter je kompakten in prenosen, kar pomeni, da ga lahko vzamete s seboj na potovanja ali ga uporabite v pisarni ali doma. Zasnovan je z visoko kakovostnimi materiali, ki zagotavljajo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Poleg tega ima adapter zaščito pred elektromagnetnimi motnjami, ki zagotavlja stabilen signal in preprečuje motnje med prenosom podatkov.

1

1

Visoke hitrosti prenosa

Ugreen USB-C mrežni adapter je združljiv z različnimi napravami, ki podpirajo vmesnik USB-C, kot so prenosniki, tablice, pametni telefoni in druga oprema. Tako lahko enostavno razširite možnosti povezljivosti vaše naprave in izboljšate omrežno zmogljivost, ne glede na to, kje se nahajate.

Ne glede na to, ali potrebujete hitro in zanesljivo povezavo z žičnim omrežjem za delo, študij ali zabavo, bo Ugreen USB-C mrežni adapter s hitrostjo 2.5 Gb/s zadovoljil vaše potrebe. S svojo enostavno uporabo, visoko hitrostjo prenosa podatkov in prenosno obliko je idealen dodatek za vaše USB-C naprave.


Tehnične podrobnosti

Vmesnik USB-C
Hitrost prenosa 2.5Gb/s
Barva črna
Hitrost 10/100/1000 Mb/s

Garancija: 2 leti