Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo!
0
na mesec

LEGO Zbirateljski model igrač LEGO® Wicked Glindina in Elphabina spalnica (75683)

LEGO Zbirateljski model igrač LEGO® Wicked Glindina in Elphabina spalnica (75683)

Številka: 46799118
Novo
Odkleni svet čarovnije filma Wicked ko odpreš ta sestavljiv kovček. Razkrij čaroben trenutek prijateljstva, ko Glinda obljubi, da bo Elphabi pomagala, da postane priljubljena. Skeniraj skrito kodo QR kompleta za dostop do edinstvenih vsebin LEGO®Wicked in hit pesmi iz filma – preden obiščeš spletno stran, prosi odraslega za dovoljenje! Naj minipunčke ob glasbi plešejo po spalnici, tako kot v filmu. Celoten opis
69,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

9.10.2024 predviden osebni prevzem
 
11.10.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 46799118

Predstavitev

Lego Zbirateljski model igrač LEGO® Wicked Glindina in Elphabina spalnica 

Dekleta in fante, stare 8+, popelji do priljubljenega prizora iz filma Wicked z Glindino in Elphabinino spalnico (75683). Igrača za zbiratelje poustvarja ikonični prizor iz filma, ko se prijateljstvo med dekletoma razcveti.


Ta model je sestavljen iz čudovitega sestavljivega kovčka, ki se odpira v podroben igralni komplet s hišico s punčkami s prizoriščem v dekliški spalnici na univerzi Shiz. Ta igralni komplet s hišico za punčke, poln pristnih dodatkov, otrokom omogoča, da poustvarijo prizor, v katerem se Glinda zaveže, da bo Elphabo naredila priljubljeno. Tako kot v filmu tudi tukaj 2 minipunčki nosita pižamo, na voljo pa sta tudi 2 dnevni opravi za dodatno zabavo pri preoblačenju.


Otroci skenirajo skrito kodo QR kompleta, da dobijo dostop do edinstvenih vsebin LEGO® Wicked in pojejo ob uspešnici „Priljubljeno“ iz filma. S postavitvijo minipunčk na vrtljivo stojalo se otroci pretvarjajo, da liki plešejo ob glasbi! Ko je igra končana, zaprite spalnico in jo spremenite v Glindin kovček, ki ga lahko zaklenete s ključem!


Lastnosti

Število kosov 740
Dimenzije (V x Š x G) 20 × 18 × 11 cm