Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo!
0
na mesec

LEGO Wicked Glinda, Elphaba in Nessarose na univerzi Shiz, igralni komplet hišica za punčke z igračo čolnom (75681)

LEGO Wicked Glinda, Elphaba in Nessarose na univerzi Shiz, igralni komplet hišica za punčke z igračo čolnom (75681)

Številka: 46799061
Novo
Zajadraj na izjemno dogodivščino v deželo Oz. Pridruži se Glindi na njeni jadrnici, ko prispe na univerzo Shiz in spozna Elphabo in Nessarose. Raztovori njeno prtljago, napolnjeno z modnimi dodatki. Razišči podrobnosti, ki jih je navdihnil film Wicked, vključno s sobo z dnevnikom. Poskeniraj skrito kodo QR kompleta, da nadaljuješ z LEGO® Wicked dogodivščinami – preden obiščeš spletno stran, prosi odraslega za dovoljenje. Celoten opis
29,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

9.10.2024 predviden osebni prevzem
 
11.10.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 46799061

Predstavitev

Lego Wicked Glinda, Elphaba in Nessarose na univerzi Shiz, igralni komplet hišica za punčke z igračo čolnom 

Dekleta in fante, stare 7+, popelji v deželo Oz z domišljijsko igračo Glinda, Elphaba in Nessarose na univerzi Shiz (75681). To je idealno darilo za otroke, ki imajo radi igralne komplete s hišico za punčke in ljubitelje filma Wicked.


Oboževalci se podajo na svojo LEGO® Wicked pustolovščino, ko Glinda prispe na univerzo Shiz z igračo jadrnico za otroke. Igrača čoln ima zgibno jadro in je na voljo v rožnatem odtenku, prav taka, kot tista iz filma. To otroško darilo za najboljšega prijatelja, navdihnjeno s filmom Wicked, otrokom pomaga uprizarjati zgodbe o prijateljstvu med figuricami minipunčk Glinde, Elphabe in Nessarose.


Podrobna dvonadstropna stavba ima dva balkona in sobo za knjige s stojalom za knjige. Otroci lahko odkrijejo kodo QR in jo skenirajo s svojo napravo, da odklenejo edinstvene spletne vsebine LEGO Wicked. Mini igralni komplet s hišico za punčke je opremljen z ustvarjalnimi dodatki, kot so rože, napoji in nalepko s podrobnostmi za invalidski voziček Nessarose, tako da lahko otroci, ki so jim všeč igrače, kot je hišica za punčke, prilagodijo svoj komplet in ga naredijo takšnega, kot želijo.


Lastnosti

Število kosov 304
Dimenzije (V x Š x G) 15 × 16 × 10 cm