Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo!
0
na mesec

LEGO Trenutki s potovanj, zemljevid sveta, igralni komplet za sestavljanje, zabavno pustolovsko darilo za družine (41838)

LEGO Trenutki s potovanj, zemljevid sveta, igralni komplet za sestavljanje, zabavno pustolovsko darilo za družine (41838)

Številka: 46799218
Novo
Proslavimo družinske trenutke s potovanj – skupaj! Zberi družino in začnite sestavljati. Poišči navdih v spominih na zabavna potovanja, sestavi reaktivec World Wonderliner in zemljevid sveta. Nato pokaži svoje najljubše spominke in fotografije v stojalih ter dodaj mikromodele vozil in okrasne ploščice, da zemljevid prilagodiš po svoje. Zemljevid lahko kadar koli posodobiš z novimi spomini ali v pričakovanju novega potovanja! Celoten opis
149,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

9.10.2024 predviden osebni prevzem
 
11.10.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 46799218

Predstavitev

Lego Trenutki s potovanj, zemljevid sveta, igralni komplet za sestavljanje, zabavno pustolovsko darilo za družine 

S kompletom igrače za sestavljanje Trenutki s potovanj (41838) družine, tudi otroke, stare 14+, čaka ustvarjalno sestavljanje. Domišljijski igralni komplet LEGO® je zabavno darilo za popotnike in družine, ki imajo rade pustolovščine. V kompletu so sestavljiv zemljevid sveta, reaktivec, 4 mikromodeli vozil, 20 lokacijskih ploščic, 10 stojal za fotografije in 5 knjižic z navodili za sestavljanje.


Družine lahko delijo svoje najljubše spomine iz potovanj ali med sestavljanjem reaktivca Wonderliner in zemljevida sanjarijo o novi poti. Zemljevid lahko nastavijo tako, da prikazuje države, v katerih so že bili, ali tiste, ki jih še nameravajo obiskati – in ob vsaki dogodivščini ga lahko spremenijo!


Igralni komplet LEGO potovanje je pomenljivo in spominov polno darilo ali družinska ustvarjalna zabava za podaljšanje počitnic. Poleg tega lahko vi in otroci iz kompleta dobite še več z aplikacijo LEGO Builder, ki vam omogoča skupno sestavljanje, povečavo in vrtenje modela v pogledu 3D, sledenje napredku in shranjevanje kompletov na enem mestu.


Lastnosti

Število kosov 1231
Dimenzije (V x Š x G) 14 × 49 × 31 cm