Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Avtomatski dozirnik mila ali razkužila s senzorjem, 330 ml

Avtomatski dozirnik mila ali razkužila s senzorjem, 330 ml

Številka: 3614962
Avtomatski dozirnik mila/razkužila s senzorjem gibanja se ponaša s 330 ml rezervoarjem ter tihim in brezkontaktnim delovanjem. Deluje na 4×AAA baterije, ki so priložene. Celoten opis
12,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Trenutno ni na zalogi

Številka: 3614962

Predstavitev

Avtomatski dozirnik mila ali razkužila s senzorjem, 330 ml

Avtomatski dozirnik mila/razkužila s senzorjem gibanja je popoln pomočnik in dodatek za v vašo kuhinjo, kopalnico, delovno mesto ali drugo okolje. Pohvali se lahko z rezervoarjem s prostornino kar 330 ml, kamor lahko dodate različne vrste mila ali razkužila. Za napajanje dozirnik potrebuje 4×AAA baterije (priložene), ki mu zagotavljajo napajanje za več mesecev, odlikuje pa ga tudi tiho in brezkontaktno delovanje.

Avtomatski dozirnik

Avtomatski dozirnik

Z avtomatskim dozirnikom mila / razkužila imate lahko tekočino na roki v zgolj 0,25 sekunde!

Dozirnik je popoln brezkontaktni pomočnik, primeren za kuhinje, kopalnice, delovna mesta, za razkuževanje ipd. Zagotavlja uporabo brez kontakta – brez prenosa bakterij in mikrobov. Samo nastavite roko pod senzor in dozirnik samodejno sprosti točno določeno količino tekočine. Na sredini ima prozorni del, ki vam kaže koliko tekočine je še v samem dozirniku. Izdelan je v moderni beli barvi z mat sivimi dodatki.

Dozirnik lahko uporabite tudi za razkuževanje rok – enostavno nalijte tekočino za razkuževanje v rezervoar s kapaciteto 330 ml. Razkuževanje rok postane tako popolnoma enostavno in brezkontaktno, varno in brez bakterij – za vse uporabnike.


Enostavna namestitev in uporaba ter delovanje na baterije

Brezkontaktni dozirnik mila je popolnoma enostaven za namestitev in uporabo, ter je zelo funkcionalen. Na spodnji strani je za njegovo delovanje potrebno samo vstaviti 4×AAA baterije, ki so priložene v kompletu, in dozirnik je pripravljen na uporabo.

Primeren je za vse vrste običajnega mila za posodo, tekočega mila za umivanje rok, losjona za roke, razkužila za roke ipd. S trpežnim avtomatskim dozirnikom bo umivanje ali razkuževanje rok popolnoma enostavno in funkcionalno.

Poslovite se od običajnega mila in začnite uporabljati avtomatski dozirnik, da bo uporaba za vas še lažja in brez prenosa mikrobov in bakterij.

Avtomatski dozirnik

Vsebina pakiranja

  • avtomatski dozirnik
  • 4×AAA baterije
  • navodila za uporabo

Tehnične podrobnosti

Prostornina 330 ml
Senzor gibanja da
Brezkontaktno delovanje da
Dimenzije (VxŠxG) 195 × 82 × 120 mm
Teža 400 g
Barva belo-siva

Garancija: 1 leto