Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Einhell TP-PL 18/3 Li BL Solo akumulatorski skobeljnik (4345405)

Einhell TP-PL 18/3 Li BL Solo akumulatorski skobeljnik (4345405)

Številka: 45854843
Novo
Akumulatorski skobeljnik je del družine Power X-Change in je opremljen z zmogljivim brezkrtačnim motorjem. Ima veliko gred noža za optimalne rezultate skobljanja in osnovno ploščo s 3 V-utori za enostavno posnemanje robov. Celoten opis
169,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

23.8.2024 predviden osebni prevzem
 
27.8.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 45854843

Predstavitev

Einhell akumulatorski skobeljnik

Akumulatorski skobeljnik Einhell Professional TP-PL 18/3 Li BL – Solo je zmogljivo orodje za navdušene DIY navdušence in predane mizarje, ki zlahka obvlada aplikacije z globino reza do 3 mm. Globino reza je mogoče brezstopenjsko nastaviti. Napravo poganja brezkrtačni motor Einhell PurePOWER. Ta brezkrtačni motor ponuja večjo moč in daljši čas delovanja kot tradicionalni motorji z ogljikovimi ščetkami. Po spletni registraciji za brezkrtačni motor velja 10-letna garancija. 

Velike gredi rezil zagotavljajo izjemne rezultate skobljanja, medtem ko osnovna plošča iz trdnega aluminija zagotavlja ravno delovno površino. Ta osnovna plošča ima tudi tri V-utore, ki omogočajo enostavno posnemanje robov. Nastavek za izmet odrezkov je mogoče pritrditi na dve strani, kar omogoča fleksibilno delo. Nanj je mogoče priključiti tudi sesalni adapter Ø 36 mm, ki deluje s katerimkoli primernim Einhell suho/mokro sesalnikom. Za zaščito skobeljnika in obdelovanca je na voljo samodejno parkiranje. Ergonomski ročaj zagotavlja stabilen, varen oprijem in delo brez utrujenosti. Zahvaljujoč mehki oprijemalni površini je uporaba akumulatorskega skobeljnika izjemno udobna. 

V obsegu dobave je priloženo vzporedno vodilo, ki zagotavlja natančno in ravno skobljanje. Poleg tega je priložen omejevalnik globine pregiba. Priložena sta tudi dva vzdržljiva rezila skobeljnika TCT (reverzibilna). Kot član visokokakovostne družine Power X-Change je skobeljni stroj mogoče kombinirati z vsemi baterijami v tej sistemski seriji. Za najboljše možne rezultate priporočamo baterije s kapaciteto 2,5 Ah ali več. 

Einhell

OPOMBA: Baterija in polnilnik nista priložena.

Tehnične podrobnosti

Vrsta motorja brezkrtačni motor
Maks. širina skobljanja 82 mm
Največja globina pregiba 25 mm
Največja globina reza 3 mm
Material rezila skobeljnika TCT
Premer sesalnega adapterja 36 mm
Vrsta skobeljnega lista reverzibilni nož
Število V-utorov 3
Teža 2,63 kg

Garancija: 2 leti za fizične osebe, 1 leto za pravne osebe